Çevik yöntemlerin benimsenmesi ve organizasyon bünyesinde yaygınlaşması yöneticilerin desteği olmadan mümkün değildir. Bu bağlamda yöneticilerin, yönetici adaylarının, takım liderlerinin, insan kaynakları ekibinin, bu değişim hareketindeki rollerini, çevik kültürün yaygınlaşması için ne yapmaları gerektiğini iyi bilmesi, takımların kurulması ve yetkilendirilmesi ile ilgili pratik bilgilere sahip olması gerekmektedir.
Çevik Liderlik Eğitimi ;
- Çevikliğin ölçeklendirilmesi sırasında kurumsal gelişim
- Yüksek motivasyonlu ve kendini yönetebilen ekipler yetiştirme
- Değişim yönetimi
konularını içermekte ve yöneticilere bu konularda hem teorik hem pratik bilgiler sunmaktadır.
Kimler İçin?
Bu eğitim, yöneticileri, yönetici adaylarını, insan kaynakları ekibini, ürün sahiplerini, agile koçları, scrum master’ları ve alanında uzman olan lider adayı çalışanları hedef almaktadır.
Neler Öğreneceksiniz?
Çevik Liderlik Eğitimi, 6 temel bakış açısıyla organizasyon bünyesinde takımların nasıl kurulması ve büyütülmesi gerektiğini derinlemesine inceler. Bilim dünyasından ispatlar getirir ve hem teorik hem de pratikte çok faydalı bilgiler sunar. Eğitimden çıktığınız anda hemen uygulamaya geçirebileceğiniz (take-away) bir sürü pratik sunar. Bu 6 temel bakış açısı şöyle sıralanır :
Karmaşıklık Düşüncesi – Complexity Thinking
İnsanları Harekete Geçir – Energize People
Sınırları Belirle – Align Constraints
Yetkinlik Geliştir – Develop Competence
Yapıyı Büyüt – Grow Structure
Değişimi Yönet – Change Management
Değerlendirme ve Belgelendirme
Yayıncı Akademisi ve BAUSEM ortaklığında gerçekleştirilen Management 3.0 eğitim programına katılan tüm adaylara katılım belgesi verilir. Ayrıca Management 3.0 resmi eğitimcisi olmaları için gerekli olan eğitimi tamamlamış olduklarından eğitimci belgesi almaya hak kazanacaklardır.